Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fætter og kusine komsammen

lør, 9 jun, 2018,14:30 - 22:00

Hold da helt op, hvor var vi priviligeret med skønt vejr, 24-25 grader og tørt, samtidig ikke ret meget sol fra den let overskyede himmel. Så det var virkelig perfekt vejr til et sådant arrangement.

Vi mødtes som aftalt ved hjejlekiosken lidt i halv 3. Til min store overraskelse havde jeg lidt svært ved at genkende Lone, men efter et par kig, så lykkedes det dog. 
Lidt hyggesnak indtil ombordstigningen var nok helt naturligt, især her i familien, hvor snakketøjet jo som bekendt er veludviklet. Godt ombord gik alle så også ombord i de hjemmelavede kager og den medbragte kaffe. Snakken gik stadig lystig.

Efter sejlturen kørte vi ud til de små fisk, fandt et bord med bænke. Her blev så den værste tørst slukket, når der ellers var tid til det mellem ordstrømmene. 

Ca. 1,5 time senere gik turen så til Aalekroen få km derfra, hvor vi fik en kæmpe rejecoctail, derefter en STOR wienerschnitzel og sluttede af med lidt lækkert is og noget frugt.
Klokken var nu ved at overskride den aftalte tidspunkt for afslutning, så regningerne blev betalt og vi fik gennem den næste halvtimes tid sagt rigtig pænt farvel til hinanden.

Det blev så enden på en fantastisk hyggelig dag, sammen med de dejligste mennesker. Vi håber alle at vi næste gang kan blive endnu flere.

Kommentar fra Ole: Selv tusind tak for en rigtig god og hyggelig dag. Jeg er bare SÅ glad for, at jeg kom med til “festen”. Mvh Ole

Kommentar fra Margit: Mange tak for de fine billeder fra en super dejlig dag. Og til alle I andre – også tak for dejligt selskab. Ikke mindst til arrangørerne, der sørgede for at alt forløb så fint og havde sørget for både kaffe, kage, det mest perfekte vejr og dejlig mad om aftenen. Vi var så glade for at være med, og glæder os til næste gang vi ses. Mange kærlige hilsener Svend Erik og Margit

Kommentar fra Lone: Kære alle sammen. Hvor var det sjovt og rigtig hyggeligt at møde jer alle igen efter så mange år. Jeg må indrømme, at jeg var spændt på mødet på forhånd. Erindringer fra  “ dengang “ er gemt godt og grundigt af vejen, men efter mødet med jer, dukker der glimtvis erindringer op. Der er dog rigtig mange “ huller “ endnu. Tak for en rigtig god dag. Det var dejligt at opleve den livlige snak og den gode stemning. Og dejligt at blive modtaget med åbne arme☺ Jeg vil se frem til at møde jer igen. Kærlig hilsen Lone

Kommentar fra Elsebeth: Hej Preben, vi siger også mange tak for billederne. Og til  Venna, Per, Kirsten og Svend Erik  kan vi kun tilsluttes os Margit og Lone og sige mange tak for en fin dag, og hvor var det synd for  jer, Kirsten og Svend Erik at i ikke kunne deltage, vi håber du har fået det bedre Kirsten, og ønsker dig rigtig god bedring og for jer begge håber vi, at i snart kan flytte ind i jeres hus igen. Til alle i andre , hvor er det bare nogle dejlige fætter og kusiner jeg har og hvor var det dejlig at se jer alle igen,  og  rigtig dejlig at se Ole og Lone efter så mange år. Til dig Lone er vi meget ked af at vi ikke fik sagt farvel, men det smuttede lige for os at du ikke skulle  med på Ålekroen, det er vi meget kede af og håber du undskylder os, desværre fik vi ikke talt så meget sammen, det må vi gøre noget ved næste gang. Vi glæder os allerede til næste gang vi ses. Kærlig hilsen Kjeld og Elsebeth

Her er lidt billeder fra dagen.

Program:

Kl. 14.30:      Mødes vi ved rutebådene på Gudenåen ved iskiosken Sejsvej 2, 8600 Silkeborg. Der kan evt. parkeres på Søtorvets parkering ved Kvickly.

Kl. 15.15:      Vi skal på en times sejlrundtur på Gudenåen, og her vil vi nyde kaffe og kage. Prisen for sejlturen er kr. 125,00 pr. person.

Kl. 16.30:      Vi har et par timer til at se bl. a. området ved Papirpabrikken m.m. Herefter kører vi til Ålekroen, Julsøvænget 5, 8600 Silkeborg.

Kl. 19.00:      Spisning på Ålekroen. Pris. ca kr. 375,00 pr. person. excl. drikkevarer.

 

Hvis I har fået ny adresse, nyt tlf. nr. eller ny E-mail, må I gerne sende det til Per, så han kan få lavet en ajourført liste.

Vi håber, at rigtig mange kan komme til fætter – kusine komsammen. Svar senest 1. maj 2018 til

Kirsten:         E-mail: Nielsen.8740@gmail.com           Tlf. +4524236463

Per:                E-mail: pjensen@post11.tele.dk              Tlf. +4540824908

 

Følgende ved vi kommer:

Jytte & Leif, Helle & Preben, Elsebeth & Kjeld, Margit & Svend Erik, Ib, Kirsten & Svend Erik, Venna & Per.

Vi har valgt at sende en E-mal til en i hver familie, så hvis I vil videresende til jeres søskende, så alle har programmet.

E-mail er sendt til:

Ellen M. Nielsen, Jytte Dommer, Ole Jensen, Jette Bøtkjær, Preben Jensen, Gitte E. Enemark, Svend Erik Jeppesen, Elsebeth Jensen, Ib Sørensen.

 

De bedste hilsener fra festudvalget

Kirsten & Svend Erik

Venna & Per

Detaljer

Dato:
lør, 9 jun, 2018
Tidspunkt:
14:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Hjejlekiosken
Sejsvej 2
Silkeborg, 8600
+ Google Maps

Skriv en kommentar