Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

6 Gæve gutter i Berlin

fre, 11 sep, 2015 - søn, 13 sep, 2015

JO-JO. Vi var 6 personer, der kom i tanke om at vi ville se Berlin by day and night.

Så klokken lort fredag morgen steg vi på cyklerne og kørte mod sydøst. Helt uden problemer ankom vi til hotellet omkring kl. 15.30 og blev indkvarteret. Vi var noget skuffet over at det ikke var muligt at få en lille øl ved ankomsten, men hotellet havde ingen udskænkning. Vi tog den så på gå ben til det nærmeste udskænkningssted.

Senere skulle vi så have fundet et sted hvor vi kunne få en krabat af en wienersnitzel med tilhørende drikkevarer, det lykkedes ret hurtigt. Herefter skulle vi da på værtshus, og her havde vi bestilt bord i forvejen på det meget specielle KLO https://berlin-klo.de/ i nærheden af Kürfürstendam. Det var godt nok noget af en oplevelse med stole der pludselig fik deres egen vilje, en blotter lige inden for døren, en kæmpe edderkop der pludselig faldt ned fra loftet, øl serveret i urinkolber, samt meget meget mere.

På grund af den lange dag gik vi ret tidligt til ro.

Lørdag stod den så på sightseing i storbyen i fantastiske 25 graders varme og klar himmel. Vi købte derfor en dags billet til shuttle bussen, men på trods af dette blev det stadig til 10-15 km troppetur. Vi fik derfor også set det vigtigste i storbyen.

Lørdag aften skulle vi så igen have fundet et spisested. Det lykkedes til fulde, vi fik en rigtig bøf med brasede kartofler samt tilhørende drikkevarer. Derefter faldt vi i et par Irish coffee. Tilbage ved hotellet stod vi på fortovet og nød en karton rødvin og snakkede om løst og fast til klokken ca. 02. Så derfor blev afgang til DK dagen efter udsat en times tid eller to.

Hjemturen gik helt efter planen, måske endda bedre end forventet, så vi rundede midtjylland omkring kl. 15.45.

Prebens billeder:

Hanse’s billeder:

Detaljer

Start:
fre, 11 sep, 2015
Slut:
søn, 13 sep, 2015
Begivenhed Kategori:

Sted

Unavngivet sted
Berlin, Berlin Germany + Google Maps

Skriv en kommentar