Handelsbetingelser.

Betaling

Fam-Jensen.info modtager betaling med bankoverførsel og via mobilpay.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner

Levering

Fam-Jensen.info leverer på alle hverdage, når ordren er malet og hærdet. Typisk 2 dage efter modtagelse af bestilling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening eller behandling af produktet.

Fam.Jensen.info vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering – rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Fam-Jensen.info

Leonora Christinas v 37

7430 Ikast

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger eller mobilpay nummer, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Ved special fremstilling efter ønske ydes der ikke fortrydelsesret.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@fam-jensen.info. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den kan du downloade her: https://fam-jensen.info/fortrydelsesformular/

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Med venlig hilsen

Fam-Jensen.info